<![if gte mso 9]> <![endif]>

رسالت گروه:

مهمترين ماموریت گروه مهندسی بهداشت حرفه‌اي دانشکده بهداشت، تربیت دانش آموختگانی است که قادرند با پیش بینی، ارزیابی و کنترل عوامل مخاطره زای محیط کار، سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی نیروی کار را در سطح ملي تا بالاترین سطح ممکن تامین نموده و توسعه دانش بهداشت حرفه‌اي را در سطح منطقه‌اي و بين المللي از طريق انجام فعاليت‌هاي آموزشي؛ پژوهشي و خدماتي انجام دهند.

خط مشی گروه:

گروه بهداشت حرفه‌ای مشاركت در حفظ و ارتقاء سلامت نیروی كار در سطح ملی و توسعه دانش بهداشت حرفه‌ای را در سطح منطقه‌ای و بین المللی از طریق انجام فعالیت‌های آموزشی؛ پژوهشی و خدماتی از مهمترین وظایف خویش تلقی می‌نماید. با توجه به توان‌های بالقوه دانشگاه علوم پزشكی سمنان و دانشكده بهداشت دامغان و وجود همكاران هیأت علمی متخصص، كادر كارشناسی توانمند و امكانات و تجهیزات مناسب در گروه بهداشت حرفه‌ای تربیت نیروی انسانی متخصص و انجام پژوهش‌های علمی كاربردی و ارائه خدمات مبتنی بر نیاز از مهمترین اهداف گروه محسوب می‌گردند.

<![if gte mso 9]><![endif]>

<! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-bidi-font-family:"B Nazanin";} > <![endif] >

اهداف ویژه

1- بازنگری مداوم در برنامه‌های آ موزشی گروه