<![if !mso]><![endif]>

<![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]><![endif]>

تاریخچه و معرفی رشته بهداشت حرفه­‌ای:

گروه بهداشت حرفه‌ای دانشكده بهداشت در سال 1373 فعالیت خویش را با آموزش در مقطع كاردانی بهداشت حرفه‌ای آغاز نمود. در سال 1387 با ارتقاء گروه مجوز برگزاری دوره کارشناسی بهداشت حرفه‌ای نیز اخذ گردید. متناسب با نیازهای منطقه و جامعه در حال رشد و افزایش تعداد و تنوع آلاینده‌های منتشره در محیط‌های شغلی و صنعتی زمینه فعالیت گروه نیز در قالب قراردادها و تقاهم نامه‌ها  افزایش یافته است. در اجرای بند 12 اصول سوم و بیست و نهم و بند یك اصل چهل و سوم قانون اساسی كه بر عرضه خدمات بهداشتی در محیط كار جهت شاغلان زحمت كش و مومن به انقلاب تاكید ورزیده است، دوره كاردانی بهداشت حرفه‌ای جهت استقرار در محیط كار و مطالعه و بررسی مشكلات شاغلان با همكاری سایر افراد و متخصصان و كوشش در جهت رفع این مشكلات تأسیس گردیده است.

تعریف رشته: بهداشت حرفه‌ای شاخه‌ای از سلامت شغلی است که به پیش ببنی، شناسایی، ارزیابی و كنترل فاكتورهای موجود در محیط كار كه می‌تواند منجر به بیماری، جراحت، نقص عضو شده و یا به طور كلی می‌تواند منجر به افزایش خطا و کاهش بهره‌وری شود، می‌پردازد.

هدف نهایی: ارتقاء سلامت و بهره‌وری نیروی کار، سالم سازی محیط كار  و كمك در امر دستیابی به رفاه اجتماعی