کارشناس واحد مشاوره: خانم نیره هراتی اصل

تحصیلات: کارشناسی ارشد روان‌شناسی عمومی

********************************

جمعيت جوان هر كشور به معني رشد و پيشرفت آن كشور است. علاوه براين يكي از افتخارات كشور ما وجود جواناني با هوش، مستعد و كوشاست. نكته مهم آن است كه اين چنين استعداد و توانايي علاوه بر پرورش، نياز به مراقبت و توجه ويژه نيز دارند.

دانشجويان به لحاظ حساسيت دوران رشد و تحول خود و شرايط بحراني اين برهه از زندگي به ويژه در سالهاي اول ورود به دانشگاه فشارها و ناراحتي‌هاي بيشتري را تجربه مي كنند از آن جمله مي توان به گسستن از زندگي قبلي در خانواده، ورود به زندگي دانشجويي، نياز به سازگاري با محيط دانشگاه، خوابگاه، مديريت مسائل معيشتي، تحصيلي و عاطفي اشاره نمود.

حرفه مشاوره و راهنمايي با بهره گيري از دانش علمي موجود در زمينه روانشناسي به فرد كمك مي كند كه با شناخت و آگاهي درست از توانائيها واستعدادهاي خود و شناخت عوامل محيطي، تصميم گيري صحيح نموده تا از بروز ناهنجاريهاي رواني پيشگيري نمايد و در جهت شكوفايي استعدادها و ارتقاء سلامت خود گام بردارد.

 مشاور: فرديست كه پس از كسب دانش و تخصص لازم  به اصول حرفه‌اي، ارزشهاي انساني (رازداري، احترام به شخصيت افراد، پرهيز از پيشداوري و .....) پايبند است.

در پايان به اين موضوع اشاره مي شود كه براي رسيدن به خويشتن سالم و تامين سلامت روان جهت زندگي مطلوب وجود مراكز مشاوره و دريافت خدمات آنان براي كمك به افراديكه بخواهند انسانهايي با نشاط و فعال، و با انرژي جسمي – رواني فراواني باشند، لازم و ضروري است.

اهداف اداره مشاوره

سطح اول:

خدمات پيشگيري

الف: برگزاري كارگاه و جلسات آموزشي، سخنراني، انتشار بروشورهاي پيام رساني و جزوه ها ي مربوط به ارتقاء بهداشت روان.

ب: خدمات گروهي واطلاع رساني

سطح دوم:

الف: شناسايي، تشخيص، تعديل و رفع زودگذر ناهنجاريها و يا اختلالات احتمالي موجود در حيطه هاي شناختي عاطفي و رفتاري فرد.

ب: خدمات مشاوره فردي و گروهي.

ج: مشاوره ـ مددكاري ـ روان سنجي.

سطح سوم:

ارايه خدمات بازتواني به افرادي كه به علل مختلف در كاركرد هاي شناختي ، عاطفي و رفتاري در حيطه هاي تحصيلي ، اجتماعي، شغلي، خانوادگي و ...دچار اختلال مزمن و ناتواني مداوم شده اند .

اداره مشاوره و روانشناختي دانشکده بهداشت دامغان زير نظر معاونت دانشجويي- فرهنگي تاسيس شده و هدف آن افزايش سطح توانمندي ها، استعدادها و ارتقاء سطح بهداشت روان دانشجويان مي باشد.

خدمات اداره مشاوره و روانشناختي

  • كمك به دانشجو جهت شناخت خود (استعدادها، توانائي‌ها،...)
  • كمك به دانشجو جهت اخذ تصميم‌هاي مهم در زندگي (رشته تحصيلي، شغل، ....)
  • مشاوره در زمينه ازدواج
  • مشاوره در جهت بهبود سازگاري اجتماعي (يادگيري مهارت‌هاي لازم براي برقراري روابط سالم با ديگر افراد و محيط‌هاي مختلف اجتماعي)
  • مشاوره در زمينه هاي افت تحصيلي، عدم علاقه به رشته، مشكلات مربوط به عدم تمركز، روشهاي كارآمد مطالعه، برنامه  ريزي درسي، مديريت زمان.
  • تلاش جهت بهبود نارسائيها و اختلالات شناختي، عاطفي و هيجاني (اختلالات روانشناختي) اجراي آزمون‌هاي روانشناختي.
  • برگزاري كارگاه مهارت‌هاي زندگي و آموزش راهبردهاي پيشگيري از مصرف مواد و....
  • برپايي جلسات گفتگو با گروه‌هاي كوچك در زمينه مسائل مورد علاقه دانشجويان.

********************************

روزهای ارائه مشاوره:

ایام هفته ساعات حضور محل حضور
شنبه 7/30-15/30<![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]> <! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} > <![endif]> ستاد دانشکده
یکشنبه 10-15/30 *** 19-22 ستاد دانشکده- خوابگاه خواهران
دوشنبه 9-12 *** 12-16 ستاد دانشکده- خوابگاه خواهران
سه شنبه 7/30-14/30 ستاد دانشکده
چهارشنبه 8-12 ستاد دانشکده
پنج شنبه 9-16 خوابگاه خواهران

 

(ارائه كليه خدمات واحد مشاوره براي دانشجويان رايگان است)