آیین افتتاح و بهره برداری از خوابگاه دانشجویی دخترانه ۱۵ خرداد دانشکده بهداشت در شهرستان دامغان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ آیین افتتاح و بهره برداری از خوابگاه دانشجویی دخترانه ۱۵ خرداد دانشکده بهداشت مستقر در شهرستان دامغان با مشارکت بنیاد ۱۵ خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) کشور امروز سه شنبه 27 مهر ماه سال جاری به صورت ویدئو کنفرانسی از محل بنیاد ۱۵ خرداد کشور و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و در محل خوابگاه دانشجویی شهرستان دامغان با حضور دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، احمدی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان و سایر مسئولین استانی، شهرستانی و دانشگاهی برگزار شد.

دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه بیان داشت: به همت بنیاد ۱۵ خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، ساختمان خوابگاه دانشجویی دخترانه 15 خرداد دانشکده بهداشت در شهرستان دامغان با ظرفیت 216 نفر احداث و به دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اهدا شد.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: خوابگاه دانشجویی دخترانه 15 خرداد دانشکده بهداشت در زمینی به مساحت ۱۲۰۰۰ متر مربع و با زیر بنای 4450 متر مربع در دو طبقه با 48 اتاق افتتاح گردید.

وی با اشاره این‌که این خوابگاه قابل افزایش ظرفیت تا ۲۴۰ نفر است، گفت: خوابگاه 15 خرداد دارای 4 سوئیت برای معلولین و 4 سوئیت مجزا برای مهمان می باشد و حدود بیست میلیارد ریال هزینه تجهیز این خوابگاه شده است.

دکتر دانائی تصریح کرد: در حال حاضر 379 دانشجو در رشته های بهداشت عمومی، مهندسی بهداشت حرفه‌ای، مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار و مهندسی بهداشت محیط در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشکده بهداشت مستقر در شهرستان دامغان در حال تحصیل هستند و 2382 دانش آموخته از این دانشکده و 19 هیات علمی در حال ارائه تدریس می باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اذعان کرد: خدا را شاکریم که به برکت اندیشه امام و خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان امام، شاهد افتتاح این خوابگاه و بهبود شرایط سکونت دانشجویان این دانشکده هستیم.

احمدی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان با اشاره به این که هزینه ساخت 360 میلیارد ریال است، بیان نمود: ستاد اجرایی فرمان امام چه در جهاد مدرسه‌سازی و ساخت بیمارستان و کارهای زیربنایی، چه در مواسات و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی و حمایتی و چه در بحث مقابله با کرونا و تولید واکسن و دارو و تجهیزات پزشکی در این خصوص پیشتاز بوده و هست.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان ادامه داد: بنیاد ۱۵ خرداد نیز به عنوان زیرمجموعه ستاد اجرایی، رسالت خود را رفع چالش‌های پیش رو می‌داند و هر کجا که فکر کنیم می‌توانیم چالش و گرفتاری را از سر راه مردم برداریم، ورود خواهیم کرد.

وی افزود: امیدواریم با بهره برداری از این خوابگاه، گامی کوچک در راستای ارتقای سطح سلامت مردم برداریم.

لازم به ذکر است: دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، احمدی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان به اتفاق هیات همراه از بخش های مختلف این خوابگاه بازدید کردند.

لینک کوتاه خبر :
امیر شیرخانی
تهیه کننده:

امیر شیرخانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *