برگزاری مراسم هفته بسیج در دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان  به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسم پیاده روی و برنامه گرامیداشت این هفته در دانشکده بهداشت مستقر در شهرستان دامغان برگزار شد

در  مراسم گرامیداشت که با حضور ریاست محترم دانشکده و اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان برگزار گردید پس از سخنرانی حاج آقای کلاته میمری در خصوص ویژگی های یک بسیجی واقعی  ،جناب آقای دکتر قانع پور عضو محترم هیئت علمی از خاطرات اعزام به جبهه و اخلاق بسیجی مردم در  زمان جنگ خاطراتی را بیان نموده و در ادامه  جناب آقای مجد مسئول محترم امور فرهنگی دانشکده خاطرات شهدای بسیجی شهرستان دامغان را شرح نمودند ....در ضمن مراسم پیاده روی نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی و  حضور ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر ناصحی نیا و ریاست محترم شبکه بهداشت و درمان جناب آقای دکتر پورمحمدی و کارکنان دانشکده برگزار و با  اهدای یادبود  به حاضرین  پایان یافت ...

لینک کوتاه خبر :
امیر شیرخانی
تهیه کننده:

امیر شیرخانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *