نشست و مشاوره گروهی با والدین دانشجویان غیر بومی

نشست و مشاوره گروهی با والدین دانشجویان غیر بومی

نشست و مشاوره گروهی با والدین دانشجویان غیر بومی

نشست و مشاوره گروهی با والدین دانشجویان غیر بومی

با توجه به اهمیت و ضرورت ارتباط فیما بین دانشکده و والدین جهت پیشگیری از آسیبهای دوران دانشجویی ،  همزمان با ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ، جلسه ای با والدین دانشجویان در روز شنبه مورخ 22 / 7 /1402 ساعت 10 صبح در محل آلاچیق در محوطه دانشکده برگزار گردید . در این جلسه ضمن خیرمقدم و تبریک به والدین جهت قبولی فرزندشان در دانشگاه و ورود به مرحله جدیدی از زندگی ،  پیرامون موارد ذیل صحبت و در پایان به سوالات والدین پاسخ داده شد .

  • تاکید بر نقش و جایگاه خانواده به عنوان مهمترین و بهترین تکیه گاه فرزندان
  • آشنایی با برخی از مشکلات دانشجویان ( دوری از خانواده ، احساس تنهایی ، نا آشنایی با محیط زندگی جدید ، زندگی در خوابگاه و ارتباط با سایر دانشجویان با فرهنگهای مختلف ، مسئولیت پذیری و ... )
  • معرفی دفتر مشاوره و تشویق فرزندان جهت ارتباط با مشاور و حضور در کارگاههای آموزشی  
  • اطلاع دادن هرگونه بیماری خاص و یا مصرف دارو و تغییر رفتار فرزند بصورت محرمانه به دفتر مشاوره
  • تعامل حضوری و تلفنی با دانشکده و پیگیری وضعیت تحصیلی و رفتاری فرزند
  • توضیح و تشریح مهمترین آسیبهای دوره دانشجویی ( شیوع مصرف مواد – سیگار – قلیان و مشروبات الکلی - ارتباط با جنس مخالف – استفاده بیش از حد از فضاهای مجازی )
  • مهیا نمودن شرایط و فضای منزل در ایام فرجه امتحانات برای فرزندان
  • هماهنگی و پیگیری ورود و خروج فرزند در خوابگاه 

در پایان ، شماره تماسهای ضروری دانشکده ( واحد آموزش – امور دانشجویی و مشاوره ) بصورت مکتوب  به خانواده ها ارائه گردید .

  • کد خبر : 46980
لینک کوتاه خبر :
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *